menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Breda
Rithmeesterpark 50-A1, 4838GZ Breda
Nederland +32 (0)3 444 11 08

info@jstack.eu

Case

Efficiënt surveilleren met een mobiele app

Intelligente mobiele applicatie
Real-time informatievoorziening
Proces van surveilleren optimaliseren

De mobiele surveillance van EBN, het is een dienst waarbij bewaking, bedrijfsopening en -afsluiting centraal staat. De organisatie was op zoek naar een mogelijkheid om de surveillanten te voorzien van real-time informatie en meldingen. Het doel? Het proces van surveilleren optimaliseren en beveiliging efficiënter maken. jstack ontwikkelde hiervoor een mobiele applicatie.

EBN Veiligheidsdienst

EBN Veiligheidsdienst is een gevestigde naam in de wereld van beveiliging. Met een uitgebreid pakket aan beveiligingsdiensten en alarmservices bedient de organisatie gemeenten, overheden, bedrijven en particulieren.

Informatie verzamelen

Centraal in onze aanpak stond het omzetten van de behoeften en wensen van de surveillant in een gebruiksvriendelijk mobile interface. Het inzichtelijk maken van de businesscase was hierin van groot belang. We brachten tijdens het surveilleren de verschillende informatievoorzieningen in kaart en inventariseerden waar optimalisatie mogelijk was.

De surveillanten dienen, afhankelijk van locatie en tijd, altijd de juiste informatie te ontvangen voor correcte afhandeling.

Technische innovatie en gebruiksgemak

Uit de inventarisatie kwamen verschillende wensen en behoeften naar voren waar de mobiele applicatie aan moest voldoen, te weten: 

  • Actieve meldingen volgen en bewerken;
  • Bijzondere en operationele taken van een melding direct inzichtelijk maken;
  • Real-time informatievoorziening;
  • Rapportages moeten worden verrijkt met content en media;
  • Taken afvinken per route;
  • Notificaties op basis van locaties en verwachte reistijd;
  • RFID klokpunt.

Een intelligente mobiele applicatie als informatievoorziening

Cruciaal in het effectief beveiligen is de snelheid tussen observeren, melden en reageren. De meldkamer speelt hierin een belangrijke rol. Daarnaast is beveiligen altijd maatwerk. Iedere organisaties heeft andere eisen en processen ten aanzien van beveiligen en melden. De surveillanten dienen, afhankelijk van locatie en tijd, altijd de juiste informatie te ontvangen voor correcte afhandeling.

Het resultaat? Een intelligente mobiele Android applicatie die de surveillant tijdens routes, meldingen & rapportages ondersteunt.

Interessant? Deel deze case met een vriend(in) of collega!

Meer informatie over mobiele applicatie ontwikkeling?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Dylan Schoenmakers voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer cases