menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Case

Het Afrikaanse hart van Brabant

Platform en strategie

Nieuwe online klantbeleving
Webapplicatie met koppeling reserveringssysteem
Geoptimaliseerd 'drag & drop' CMS

Een volledig nieuwe online klantbeleving creëren, waarbij het thema Afrika centraal staat. Dit uitgangspunt vormde de kern voor de nieuw te ontwikkelen corporate website van Beekse Bergen. Door haar combinatie van prachtige natuur en wilde dieren heeft het safaripark zich bekroond met de Zoover ‘beste dierenpark award’.

Beekse Bergen

Het Afrikaanse hart van Brabant (Nederland) en bestaat uit het Safaripark, Speelland, vakantiepark, Safari Resort en Event Center. Bezoekers kunnen er 1.500 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving spotten en overnachten in gethematiseerde bungalows en lodges direct aan de savanne.

Om aan te sluiten bij de klantvraag om een vernieuwde online klantbeleving te creëren, heeft jstack een nieuwe website opgeleverd die zich kenmerkt vanwege een modern design met optimale weergave en flow op zowel PC, tablet als mobiel.

De vraag

De vraag was tweeledig: een nieuwe online ‘Afrikaanse’ klantbeleving creëren, waarbij de klant van a tot z kan worden bediend. Maar ook een koppeling van de verblijfsmogelijkheden aan het reserveringssysteem met diverse andere wensen en eisen ten aanzien van de corporate website. Zeker omdat een combinatie van het safaripark en speelland met overnachting als fundament moeten dienen.

Van brainstorm tot front- en backend

jstack gelooft in het feit dat goed doordachte digitale oplossingen alleen kunnen worden bereikt vanuit synergie en samenwerking met de opdrachtgever. Daarom is gestart met het opstellen van een projectteam, bestaande uit online specialisten van zowel jstack als Beekse bergen. Gezamenlijk is vanuit verschillende brainstormsessies de nieuwe visie geformuleerd. Na het vaststellen van de strategie, de analyse van alle data, klantinterviews en ontwikkeling van moadboards en persona’s, zijn de eerste wireframes ontwikkeld. Na een uitvoerige pretest zijn deze met de webdesigners van Beekse Bergen omgezet naar de ‘Afrikaanse’ beleving.

Gelijktijdig met het formuleren van de wireframes is jstack gestart met het ontwikkelen van het nieuwe CMS. Hiermee wordt direct met het reserveringssysteem gecommuniceerd.

Een innovatief CMS

De corporate website van Beekse Bergen is door jstack ontwikkeld in een op maat gemaakt CMS. De voordelen hiervan zijn dat pagina’s en templates eenvoudig zijn samen te stellen middels een ‘drag & drop’ interface en de lay-out op verschillende devices aangepast en geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast zijn onderhoud, het ontwikkelen van nieuwe landingspagina’s en conversieoptimalisatie eenvoudig door te voeren.

De Afrikaanse beleving

Om aan te sluiten bij de klantvraag om een vernieuwde online klantbeleving te creëren, heeft jstack een nieuwe website opgeleverd die zich kenmerkt vanwege een modern design met optimale weergave en flow op zowel PC, tablet als mobiel. Daarnaast is op basis van een grondige analyse en het ontwikkelen van persona’s een uitgebreide ‘zoek en boek’ functionaliteit, inclusief filtermogelijkheden, toegevoegd. Deze is direct gekoppeld aan de vernieuwde boekingstraat en het reserveringssysteem. Middels deze functionaliteit wordt ingespeeld op het zo snel en gebruiksvriendelijk mogelijk inventariseren en reserveren van de verschillende verblijfsmogelijkheden.

Interessant? Deel deze case met een vriend(in) of collega!

Meer informatie over onze mogelijkheden?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Vincent Baardman voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer cases