menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
Belgiƫ +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Case

3D configurator voor leadgeneratie

Een tool voor de salesmanagers
Gebruiksvriendelijke 3D product configurator
Toekomstgericht ontwikkeld met ReactJS

Het verkopen van complexe producten met veel maatwerk en opties vereist vaak een lang salesproces. Visualisatie van dergelijke producten zorgt voor een duidelijk beeld bij de klant van het eindproduct en de mogelijkheden.

Daarom heeft jstack 3D Product Configuratie software ontwikkeld om complexe salesprocessen eenvoudig te maken.

Met onze software kunnen uw potentiƫle klanten eenvoudig een maatwerkproduct samenstellen. De klant ziet direct het eindproduct, kan een offerte aanvragen en u beschikt over de juiste documentatie en gegevens.

Damen Shipyards

Damen Shipyards: het is een van de grootste bedrijven ter wereld in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van de modernste schepen. Op 32 scheeps- en reparatiewerven wereldwijd worden jaarlijks circa 160 schepen opgeleverd.

Het doel is om complexe en lange sales processen te vereenvoudigen, waarbij de klant gericht advies krijgt en direct een offerte kan aanvragen.

De vraag

Damen Shipyards zocht een originele tool waarmee potentiĆ«le klanten een eigen vaartuig kunnen samenstellenĀ met -indien gewenst- direct een offerte daar aan vastgekoppeld. Zo willen ze de klantbehoefte beter in kaart brengen en leads genereren.

Een 3D configurator die inspeelt op klantbehoeften

De Damen Modular Barge (DMB) is een schip of ponton dat op vele manieren wordt ingezet: opĀ binnenwateren, op meren en in kustgebieden. De drijvende componenten zijn van containerformaatĀ en daarom makkelijk transporteerbaar per trein, vrachtwagen of vliegtuig.
Door de vele toepassingen is de ontwikkeling van een DMB en de behoeften die de klant heeft vaakĀ maatwerk. Om de klant hierin alle vrijheid te geven ontwikkelden wij een 3D configurator specifiek om deze Damen Modular Barge samen te stellen.

Interessant? Deel deze case met een vriend(in) of collega!

Meer informatie over onze 3D configurator software?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Vincent Baardman voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer cases