menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Werken bij Jstack

Op zoek naar digitaal talent

Slimme oplossingen bouwen die klanten écht verder helpen, dat is waar jstack voor staat. Maar werken bij jstack is ook meer dan alleen dat. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn, en waarin iedereen kan groeien in de richting die hij of zij aangeeft. 

Waar wij voor staan

Bij jstack draait alles rond samenhorigheid. We zijn een groep enthousiastelingen die altijd voor elkaar klaarstaan. Ons doel is om samen met onze medewerkers te kunnen groeien.

 

Authentiek

Iedereen heeft een eigen identiteit, en dat willen we graag in de verf zetten. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en kunnen doen waar hij of zij gelukkig van wordt. Bij jstack zorgen we voor open en transparante communicatie waarbij alles kan en mag gezegd worden, en waar iedereen met respect naar elkaar luistert.

 

Duurzaam

We streven naar een duurzame omgevinging waar we samen aan het jstack-verhaal kunnen bouwen. Dat betekent dat iedere medewerker de nodige ondersteuning krijgt. Om die ondersteuning te bieden, zorgen we bij jstack voor veiligheid op drie vlakken:

  • Fysiek: we dragen ergonomie hoog in het vaandel. We voorzien het nodige materiaal zodat je zowel thuis als op kantoor comfortabel kan werken.
  • Mentaal: we hechten veel belang aan de mentale gezondheid van onze medewerkers. Gaat het even minder goed met jou? Dan krijg je de nodige ruimte en ondersteuning van ons.
  • Financieel: we zijn voorzichtige beleggers en investeerders, en nemen geen onnodige financiële risico’s.

 

Inspraak

Of je nu nog maar een maand of al 5 jaar bij ons werkt, iedereen binnen onze organisatie krijgt even veel inspraak. Grote beslissingen maken we altijd samen met de mensen die de impact van de beslissing zullen voelen. We zijn ervan overtuigd dat we steeds tot de beste oplossing komen als we naar elkaar luisteren.

Werken als
een jstackian

Bij jstack werken we aan projecten voor klanten in interne teams binnen jstack. In zo’n team zijn er steeds jstackians met verschillende competenties aanwezig, zodat de teamleden elkaar kunnen aanvullen en versterken. Daarnaast kan je ook ingezet worden bij een klant voor een korte of langere opdracht, waarbij je terecht komt in een team van de klant. Wanneer je bij de klant werkt zorgen we er steeds voor dat we nauw contact houden met jou, en dat je steeds de nodige ondersteuning krijgt tijdens het project. Door middel van een visueel groeipad maken we samen de keuze welke taken je zal opnemen voor een klant of voor een van onze interne projecten.

Werken als een jstackian betekent ook groeien. Niet in de richting van tekortkomingen of talenten, maar in de richting waar jouw energie ligt. Op die manier proberen we ervoor te zorgen dat jouw takenpakket overeenstemt met de richting die je uit wil, zodat je energie uit jouw werkweek haalt.

Wat kan jstack jou bieden?

Uiteraard krijg je bij ons een competitief loon, een bedrijfswagen, een laptop en ander materiaal dat je nodig hebt om je job uit te kunnen oefenen, maar bij jstack gaan we graag nog een stap verder.

Wij bieden jou:

  • Een visueel groeipad dat we over de jaren heen opvolgen en aanpassen, zodat je kan groeien in de richting die jij aangeeft
  • Één-op-één coaching, zowel op professioneel als persoonlijk vlak
  • Een flexibel opleidingsbudget waar je volledige controle over hebt
  • De mogelijkheid om standaard thuis te werken, maar je bent natuurlijk ook welkom op onze kantoren als je graag gezelschap hebt van je collega’s
  • Inspraak in waar we als bedrijf de focus op leggen en hoe we omgaan met onze klanten en projecten