menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Werken bij Jstack

Op zoek naar digitaal talent

Bij jstack zijn we op zoek naar digitaal talent. Mensen die hun technische kennis willen inzetten om slimme oplossingen te bouwen, met voldoende oog voor de noden van de klant. Bij ons krijg je de kans om aan uitdagende projecten te werken en gaan we aan de slag met de nieuwste open source technologieën. En dat in een team vol toffe collega’s, uiteraard! Maar werken bij jstack is meer dan dat.

Wat we jou bieden

Uiteraard bieden we jou een competitief verloningspakket en uitdagende projecten, maar we gaan graag nog een stapje verder voor jou. Vooraleer je met je ogen rolt: we weten dat het heel cliché klinkt. Wat maakt jstack dan anders dan andere bedrijven die beweren een stap verder te willen gaan voor jou?

Bij jstack willen we het verschil maken door vast te houden aan onze waarden, jou volop te ondersteunen bij jouw persoonlijke groei en door een flexibele werkomgeving en werkuren aan te bieden. Bovendien vinden we het erg belangrijk om regelmatig contact met jou te houden terwijl je aan je project werkt, zodat je je ten allen tijde ondersteund voelt.

Onze waarden

Eerlijkheid
Eerlijkheid duurt het langst. Daarom streven we naar open en transparante communicatie, met respect voor elkaar. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze collega’s. Alleen zo kunnen we een aangename werkomgeving creëren én duurzame relaties met onze klanten opbouwen.

Duurzaam
We streven naar duurzame relaties op alle vlakken. Dat betekent dat we ervoor willen zorgen dat we zo lang mogelijk met onze klanten én onze collega’s kunnen blijven samenwerken. Daarnaast streven we naar een duurzame werkomgeving met voldoende aandacht voor mentaal welzijn. Gaat het even minder goed met jou? Dan bieden we graag een luisterend oor als je daar nood aan hebt. Ook op financieel vlak streeft jstack naar duurzaamheid: we zijn voorzichtige beleggers en investeerders en nemen geen onnodige financiële risico’s.

Inspraak
Of je nu nog maar een maand of al 5 jaar bij ons werkt: alle collega’s krijgen bij ons even veel inspraak. Belangrijke beslissingen maken we altijd samen met de collega’s waarop die beslissing impact zal hebben. We zijn ervan overtuigd dat we steeds tot de best mogelijke oplossing komen als we naar elkaars standpunt luisteren.

Persoonlijke groei

Visueel groeipad
Een visueel groeipad dat opgesteld wordt in samenspraak met een coach. Met dat groeipad ondersteunen we jou om te groeien in de richting die jij aangeeft. Het groeipad wordt op regelmatige tijdstippen opgevolgd en aangepast, zodat het relevant blijft doorheen jouw groeiproces.

Één-op-één coaching
Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Loop je tegen een probleem aan op je project, heb je een technische vraag, of zit je even wat minder goed in je vel? Onze coaches staan voor je klaar als je nood hebt aan een gesprek.

Flexibel opleidingsbudget
Een flexibel opleidingsbudget waar je volledige controle over hebt. De opleidingen kunnen gekozen worden in functie van je groeipad of je persoonlijke interesses. Een klassikale opleiding, een conferentie bijwonen of thuis een robot bouwen met een zelfbouwpakket? Aan jou de keuze!

Flexibele werkomgeving en werkuren

We bieden jou de nodige vrijheid om je werk en je privéleven met elkaar te combineren. Je kan thuiswerken wanneer het voor jou uitkomt. Om dat zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, bieden we jou een budget aan dat je kan gebruiken om je home office in te richten. Werk je liever op kantoor? Dan ben je daar van harte welkom! We hebben een kalender in Slack geïntegreerd waarop onze collega’s kunnen aanduiden wanneer ze naar kantoor komen, zodat je zeker gezelschap hebt als je naar kantoor afzakt.

We hanteren ook flexibele werkuren. Ben je een vroege vogel die graag om 7u al de handen uit de mouwen steekt? Go for it! Ben je geen ochtendmens? Dan slaap je wat langer uit. Even de kinderen van school halen en dan ‘s avonds nog wat verder werken? Geen probleem! Zelfs workations – waarbij je jouw werk combineert met een vakantie in het buitenland – zijn mogelijk, weliswaar na overleg.

Persoonlijk contact

Als jstackian werk je aan projecten voor klanten. Je komt dan ofwel terecht in een intern team binnen jstack, of je wordt ingezet in een team van een klant. Hoe dan ook zorgen we ervoor dat we contact houden met elkaar en jou de nodige ondersteuning bieden tijdens het project waar je aan werkt. Dat doen we door middel van tweewekelijkse check-ins, kwartaalcoaching en groeigesprekken.

We vinden het enorm belangrijk dat onze jstackians onderling een goede band opbouwen! Omdat we aan verschillende projecten werken, flexibele werkuren hebben en regelmatig thuiswerken, zien we elkaar niet altijd even vaak tijdens een doorsnee werkweek. Daarom organiseren we regelmatig team events in een relaxte sfeer. De foto’s hieronder spreken voor zich, denken we. 😉

Voldoening
halen uit je
werk

Uit onderzoek is gebleken dat 25% van IT projecten verkeerd afloopt. Dat cijfer ligt volgens ons veel te hoog. Zeker als daarnaast ook nog eens 50% van de projecten herwerking nodig heeft en 20% à 25% van de projecten de vooropgestelde ROI niet haalt. Het idee dat je werk voor niets is geweest, is niet motiverend. Dat willen we voorkomen door projecten aan te pakken volgens de 4xO-methode. Zo kan jij voldoening uit je werk halen.

Met de 4xO-methode betrekken we jou bij de eerste stappen die we nemen bij een klant, namelijk het begrijpen van hun noden en het definiëren van het probleem waar ze mee kampen. De context die nodig is voor het ontwikkelen van de oplossing wordt gedeeld met het hele projectteam. Door openheid en transparantie voorop te stellen, verminderen we frustraties tijdens het ontwikkelproces en voorkomen we dat er geleverd werk voor niets is geweest.

Zie je jezelf in ons team passen? Neem dan een kijkje tussen onze openstaande vacatures!