menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
Belgiƫ +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Improving
business digitally

Over jstack

jstack is ontstaan uit een eensgezinde club fanatieke ontwikkelaars en heeft zich over de jaren heen omgevormd tot een digital agency. Bij jstack ontwikkelen we niet alleen kwaliteitsoplossingen, maar denken we ook mee met de klant. We beseffen dat de communicatie tussen business en IT soms stroef verloopt. Door de taal van beiden te spreken, leggen we een brug tussen business en IT en voegen we beide perspectieven samen tot de meest ideale oplossing.

Passie voor innovatie

De ervaring leert ons dat digitale transformatie niet altijd op de juiste manier wordt aangepakt. Techbedrijven denken doorgaans heel oplossingsgericht, maar soms is het nodig om even stil te staan en te bekijken welke optimalisaties de juiste zijn voor de organisatie. Innovatie houdt zich soms schuil in een klein hoekje dat niet zomaar zichtbaar is. Daarom bieden wij bedrijven een unieke en andere kijk op hun business. Zo kunnen we een out-of-the-box digitale oplossing aanbieden die de organisatie echt vooruit helpt.

Wij staan voor transparante en eerlijke communicatie waarbij we business en IT vlekkeloos samenbrengen.

Vanuit passie het verschil

Onze passie overstijgt de techniek. Dat betekent dat wij samen met jullie op zoek gaan naar de juiste oplossing voor jullie organisatie, waar die zich ook mag bevinden. We denken niet alleen na over jullie vraagstuk tijdens de meetings en workshops die we samen doen, maar ook daarbuiten. Tijdens onze wekelijkse update worden alle cases met de volledige organisatie doorgesproken om tot de beste oplossing te komen. Iedereen binnen jstack denkt actief mee over de beste oplossing voor jullie probleem.

Gericht op het probleem

Hoewel het vinden van de juiste oplossing ons hoofddoel is, vertrekken wij initieel vanuit het probleem dat onze klant ervaart. Je kan de juiste oplossing namelijk niet bedenken als je de problematiek niet volledig snapt. Daarom verdiepen wij ons in jullie business met de nodige betrokkenheid en toewijding, zodat we zowel technisch als niet-technisch mee kunnen nadenken over jullie organisatorische noden.

Onze
aanpak:
De 4xO
MethodeĀ®

Onze aanpak, de 4xO MethodeĀ®, omvat alles wat een organisatie nodig heeft om krachtig vooruit te kunnen. In elk van de vier stappen heeft jstack een breed portfolio aan diensten en specialisten in huis om digitale groei te realiseren.

Daarom vertrouwen partners als het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Damen Shipyards en Beekse Bergen ons al jaren.

Alles over onze aanpak

Zo helpen wij onze partners verder

Onze expertise

De wereld verandert snel, dat vraagt aanpassingsvermogen van organisaties. Meebewegen creƫert behoefte aan een partner die uw problematiek begrijpt, kan meedenken en kansen ziet.

Een goede oplossing komt voort uit het doorgronden van de context van het vraagstuk, om er vervolgens met de juiste kennis en een verfrissende blik naar te kijken. Het resultaat is een innovatieve digitale oplossing.

We beheersen de meest up-to-date technologieƫn. Zo zijn we er zeker van dat alles wat we bedenken, we kunnen maken Ʃn dat de gebruiker een optimale ervaring heeft.

Het jstack team

Een selectie van onze klanten