menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
Belgiƫ +32 (0)3 444 11 08

Breda
Rithmeesterpark 50-A1, 4838GZ Breda
Nederland +32 (0)3 444 11 08

info@jstack.eu

Over jstack

Wij gaan voor duurzame relaties, en dat zowel met onze klanten als medewerkers. We willen dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening, en dat onze jstackians met plezier bij ons werken.

jstack werd opgericht vanuit een groep ontwikkelaars met een sterke focus op open-source full-stack development. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een digitale partner die organisaties ondersteunt met het ontwikkelen van innovatieve softwareoplossingen. We streven ernaar om de best mogelijke oplossing te creƫren en daarmee een positieve impact te maken op de werking van organisaties.

We maken het verschil door mee te denken met de uitdagingen en doelstellingen van onze klanten. Met onze 4xO-methode verzamelen we eerst zo veel mogelijk context over het probleem of de opportuniteit, voordat we aan de slag gaan met het zoeken en uitwerken van de geschikte oplossing. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat we software ontwerpen en ontwikkelen die volledig aansluit op de strategie van de organisatie.

Lees meer over onze aanpak

Onze waarden

Eerlijk
jstack staat voor open en transparante communicatie, zowel naar onze klanten als naar onze medewerkers.

Duurzaam
We gaan niet voor quick wins en maken beslissingen op lange termijn.

Inspraak
We geven onze klanten en onze medewerkers inspraak in het gehele proces, van onderzoek tot ondersteuning.

Ons doel: tevreden klanten Ć©n tevreden ontwikkelaars

Uit onderzoek (IDC in 2009) blijkt dat bijna 30% van de IT-projecten niet de vooropgestelde doelstellingen bereiken. Dat is frustrerend voor de klant, en ook voor de ontwikkelaars die betrokken zijn bij het project. Dat betekent namelijk dat hun werk voor niets is geweest, wat niet echt motiverend werkt.

Bij jstack streven we naar tevreden klanten Ć©n tevreden medewerkers. Met de 4xO-methode hebben we een structuur in plaats gezet waarmee dat kan. Met die methode betrekken we onze ontwikkelaars al tijdens de eerste stappen van het project, namelijk het begrijpen van de uitdagingen en doelstellingen van de klant.

Daardoor krijgt het hele projectteam meteen de nodige context mee. Die context is belangrijk om een gepaste oplossing te kunnen ontwikkelen. Door open en transparant te zijn vanaf de start van het project, verminderen we frustraties tijdens het ontwikkelproces en voorkomen we dat er geleverd werk voor niets is geweest. Het resultaat? Tevreden klanten en blije medewerkers!

jstack omarmt innovatie

Wanneer we starten met een nieuw project voor een klant, moeten we beslissen welke tools en technologieƫn we gaan gebruiken. Geen onbelangrijke beslissing! Je kan twee kanten op gaan:

  • Werken met gevestigde waarden in het huidige technologie landschap;
  • Aan de slag gaan met nieuwe, innovatieve technologieĆ«n.

Bij jstack zoeken we naar een goede balans tussen deze twee strategieƫn, rekening houdende met de wensen van de klant. We investeren in het onderzoeken en uitproberen van nieuwe technologieƫn, maar we stellen duidelijke standaarden die bepalen vanaf wanneer we een nieuwe technologie kunnen gebruiken tijdens een project. Op die manier proberen we zo veel mogelijk met standaarden te werken, terwijl we ook technologisch vooruit kijken en denken.

Meet the jstackians

Maak kennis met onze collegaā€™s!

Bekijk onze cases

Een selectie van onze klanten