menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Breda
Rithmeesterpark 50-A1, 4838GZ Breda
Nederland +32 (0)3 444 11 08

info@jstack.eu

Web & mobile apps

Bij jstack zijn we experts in het maken van web & mobile applicaties. Door te kiezen voor hybdride of web technologieën zorgen we voor de meest efficiënte en betaalbare oplossingen aan hoge kwaliteit.

Wanneer heb je een mobile app nodig?

Dat hangt af van de context en de manier waarop gebruikers interactie hebben met je product. Bij jstack helpen we onze klanten bij het bepalen van de juiste mobile strategie. In de volgende gevallen is een mobile app een goede keuze:

Offline beschikbaarheid
Een mobile app is handig als de functionaliteiten in je app ook offline moeten werken omdat de gebruiker mogelijk geen of een onstabiele internetverbinding heeft.

Werken met een scanner
Wanneer je app op een scantoestel (bijvoorbeeld een Zebra-toestel) moet werken of moet connecteren met een externe scanner.

Mobile notificaties
Met notificaties kan je gebruikers activeren om de app te gebruiken, bijvoorbeeld als er een interessante aanbieding beschikbaar is of er een dringende actie ondernomen moet worden.

Geavanceerde functionaliteiten
Wanneer je app bepaalde functionaliteiten van een toestel nodig heeft (denk aan gps, camera, microfoon, accelerometer, …) of wanneer je app game-elementen bevat.

Koppeling met een slim toestel
Veel toestellen in je huis of op kantoor zijn tegenwoordig smart devices, wat betekent dat ze kunnen connecteren met het internet. Een mobile app is uitermate geschikt om een toestel te verbinden met het internet en extra functionaliteiten aan te bieden.

Gebruiksgemak
Vaak is een mobile applicatie de betere keuze omdat gebruikers niet altijd toegang hebben tot een computer en het gewoonweg makkelijker werkt. Ook voor intern gebruik is een mobile app makkelijk te verdelen over verschillende toestellen.

Ons werk

Kies de juiste technologie voor jouw app

Een van de belangrijkste beslissingen bij het ontwikkelen van een app is de keuze van de technologie. Bij jstack geven we je alle nodige informatie en ondersteunen we je bij het maken van deze beslissing.

De 3 grote mogelijkheden vandaag zijn Native, Hybride en PWA. Bij jstack werken we voornamelijk met de laatste 2 technologieën omdat die in de meeste gevallen de meest efficiënte oplossing bieden.

Hybride

  • Combinatie van web & native elementen
  • 1 keer bouwen en uitrollen voor zowel android als IOS
  • Goedkoper dan volledig native ontwikkeling, maar wel een native ervaring
  • Functionaliteiten zoals offline, NFC tags, GPS, accelerometer, bluetooth, push notificaties, verdeling via app/play store, …

PWA of web app

  • Een installeerbare website die aanvoelt als een native applicatie
  • Goedkoopste vorm van een mobile applicatie
  • Kan in een browser gebruikt worden en hoeft niet geïnstalleerd te worden via app/play store
  • Kan gebruikt worden op verschillende schermgroottes en soorten toestellen (smartphone, tablet, PC, …)
  • Vindbaar via google en andere search engines
  • Er zijn minder native functionaliteiten beschikbaar

Onze aanpak: de 4xO-methode

Onderzoek wijst uit dat maar liefst 70% van de IT projecten faalt. Dat is frustrerend. Niet alleen voor de klant, maar ook voor ons team van ontwikkelaars. Daarom is het belangrijk dat je eerst nadenkt over wat je wil bereiken en wat het potentiële rendement van je investering is.
Om dat in kaart te brengen, werkt jstack volgens de 4xO-methode. Met de 4xO-methode bieden we een geschikte oplossing voor het probleem waar je organisatie tegenaan loopt, of voor de nieuwe opportuniteit die jullie ontdekt hebben. Dankzij de 4xO-methode helpen we al jaren tevreden klanten met de bouw en ondersteuning van hun digitale oplossingen.
Lees alles over onze aanpak

Waarom voor jstack kiezen voor het ontwikkelen van uw web of mobile apps?

Bij jstack zijn we experts in het maken van web en mobile applicaties. Door te kiezen voor hybride of web technologieën zorgen we voor de meest efficiënte en betaalbare oplossingen aan hoge kwaliteit.

100% Transparantie
Eerlijkheid en transparantie dragen we hoog in vaandel bij jstack. Je kan altijd een open communicatie over budget en planning verwachten.

Garantie op rendement
Software bouwen is meestal geen kleine investering. Wij zorgen dat je investering optimaal rendeert dankzij onze 4xO-methode.

Kwaliteit
Dankzij onze ervaring weten we hoe je goede software moet bouwen. We gaan voor een samenwerking op lange termijn, daarom hechten we veel belang aan kwaliteit.

Moderne en bewezen technologieën
Bij jstack werken we enkel met de meest gebruikte technologieën op de markt die zich keer op keer bewijzen.

Snel en betaalbaar
Dankzij het hergebruik van bouwblokken en gebruik van standaarden kunnen we bij jstack sneller ontwikkelen en ook de investering betaalbaar houden. Daarnaast hoef je geen licentiekosten te betalen voor de software die we bouwen.

Digitale partner in je strategie
jstack is niet enkel een partner in het ontwikkelen van software. We gaan een stap verder om echt te begrijpen wat er belangrijk is voor je onderneming om zo ook de juiste oplossing uit te werken.

Nood aan een web of mobile applicatie?

We bekijken graag hoe we jou kunnen helpen! Neem contact op met Stijn Van Raes voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.