menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

front-end

Angular

Op een snelle manier complexe webapplicaties en mobiele apps ontwikkelen voor verschillende apparaten en platformen.

Bij jstack houden we van frameworks waarbij we snel voor verschillende apparaten en platformen kunnen ontwikkelen en dit gemakkelijk kunnen onderhouden en optimaliseren. Digitale innovatie gaat enorm snel en dat vraagt om frameworks die hierop kunnen inspelen. Angular, ontwikkeld door Google, is er daar één van.

Angular bestaat al sinds 2009 en is daardoor een veel gebruikt framework met een grote actieve community. Met Angular ontwikkelen we op een snelle manier complexe webapplicaties, websites en mobiele apps met een bijzonder goede performance. Uiteindelijk wordt het succes van de applicatie bepaald door de ervaring van de eindgebruiker. En dat is precies waar Angular voor ontwikkeld is: de optimale UX voor zowel de ontwikkelaar als de eindgebruiker.

"Met Angular ontwikkelen we op een snelle manier complexe webapplicaties, websites en mobiele apps met een bijzonder goede performance."

De ideale combinatie tussen performance, schaalbaarheid en user experience

De optimale user experience waarbij performance en schaalbaarheid hand in hand gaan; dat staat in onze ogen aan de fundering van digitaal succes. Angular is hierin een bijzonder goed Javascript framework, omdat het data in de front-end inlaadt. Dit maakt het uitermate geschikt voor grote, complexe en dynamische applicaties. Bijkomend voordeel is dat Angular gebruikt kan worden voor zowel websites, mobiele sites en mobiele apps.

Waarom werken wij graag met Angular?

  • Angular heeft een ‘component-gebaseerde’ architectuur wat zorgt voor een goede herbruikbaarheid en organisatie van code.
  • Door het modulaire karakter van Angular kan werk eenvoudig worden opgesplitst en in delen worden opgeleverd.
  • Het is voor een eindgebruiker niet meer noodzakelijk om een hele pagina te verversen om data in te laden.
  • Er zijn uitgebreide tools beschikbaar die het werken met Angular vereenvoudigen.
  • De intelligentie in het framework gecombineerd met onze kennis van digitale innovatie zorgen ervoor dat we bijzonder snel zeer uitgebreide en complexe webapplicaties kunnen ontwikkelen die voldoen aan de hoogste standaard.

Voorbeelden in de praktijk

Angular wordt door veel grote partijen omarmd en ingezet als framework om applicaties te ontwikkelen. Enkele bekende voorbeelden:

Adobe, Google, Youtube, Nasdaq, Xbox, PayPal, Microsoft, McDonalds, Mastercard, UPS, T-Mobile, Walt Disney

Onze projecten ontwikkeld met Angular

Meer informatie over Angular en de mogelijkheden?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact met Nard Lamboo voor een vrijblijvend adviesgesprek.