menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
Belgiƫ +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

platform

Amazon Web Services (AWS)

Een krachtig cloud service platform voor het management van webapplicaties.

Het succes van een applicatie hangt sterk af van de infrastructuur en architectuur waarmee deze is opgezet. Van rekenkracht tot databases en van content delivery tot back-up en recovery. Met Amazon Web Services (AWS) is dit in no-time flexibel, schaalbaar en betrouwbaar in te richten. Als Amazon Web Service specialist richten wij een infrastructuur in die meeschaalt met het succes van uw business.

De tijden van complexe en dure datacenters inrichten en onderhouden zijn gelukkig voorbij. Met AWS heeft Amazon een cloud platform ontwikkeld dat organisaties helpt bij het opzetten van de ideale IT infrastructuur. Hierbij wordt uitsluitend betaald voor het werkelijke verbruik van de services. Geen verborgen en onnodige kosten meer! Doordat wij met Amazon Web Services werken minimaliseren wij tijd en budget omtrent infrastructuur en maximaliseren wij de inzet om uw business succesvol te maken.

"Met Amazon Web Services (AWS) is de infrastructuur van iedere applicatie verzekerd van schaalbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid tegen minimale kosten"

De Amazon AWS toolset met geavanceerde technologieƫn

EƩn van de redenen waarom wij graag met Amazon Web Services werken is dat we eenvoudig toegang hebben tot de meest geavanceerde technologieƫn. Of uw business nu een start-up of multinational is; de tools en mogelijkheden van AWS zijn eindeloos. Naast dat het uw business digitaal schaalbaar maakt, biedt het ons als softwareontwikkelaars enorm veel hulpmiddelen webapplicaties te ontwikkelen. Van Amazon EC2 instanties voor rekenkracht tot Amazon Simple Storage Service (S3) voor de opslag van files in de cloud. De diverse management en monitoring tools (Amazon CloudWatch) geven ons belangrijke inzichten in de applicatie.

Waarom werken wij graag met Amazon Web Services?

  • EĆ©n interface om de complete infrastructuur in te richten.
  • Betrouwbaarheid en veiligheid.
  • Back-up en recovery mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: eenvoudig op- en afschalen.
  • Tijd en budget besparen op complexe inrichtingen.
  • Betaal alleen het verbruik van de services.
  • Altijd toegang to de nieuwste technologieĆ«n; van applicatie infrastructuur tot machine learning, big data en IoT.

Voorbeelden in de praktijk

Amazon Web Services heeft wereldwijd meer dan 1 miljoen gebruikers en wordt ingezet voor de meest uiteenlopende applicaties. Enkele bekende voorbeelden:

Netflix, AirBnB, Spotify, Unilever, Adobe, Pinterest, Expedia, Atlassian, Engie, Philips.

Onze projecten ontwikkeld met Amazon AWS

Meer informatie over Amazon AWS en de mogelijkheden?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact met Dylan Schoenmakers voor een vrijblijvend adviesgesprek.