menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Case

Vakantie tussen de bosdieren

Website en beleving

Vernieuwde online beleving
Website met integratie reserveringssysteem
Geoptimaliseerd 'drag & drop' CMS

Een vakantie vol ontspanning en gezelligheid voor het hele gezin; dat is Vakantiepark Dierenbos. Hierbij staat het thema ‘bosdieren’ centraal. Deze vernieuwde positionering van het vakantiepark vroeg om een online beleving die hier naadloos op aansluit. Vakantiepark Dierenbos heeft jstack ingeschakeld om deze positionering tot digitale uiting te brengen. 

Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is een prachtige vakantiebestemming vlakbij ‘s-Hertogenbosch. Het thema ‘bosdieren’ is in het volledige park doorgevoerd; van gethematiseerde bungalows tot de restaurants en speeltuinen. Overnachten kan op verschillende manieren. Zo zijn er o.a. kampeerplaatsen, vakantietenten, boomhutten en groepsboerderijen. Jaarlijks vinden vele gezinnen uit binnen- en buitenland hun weg naar dit zeer goed beoordeelde vakantiepark.

De vernieuwde online beleving stelt het thema 'bosdieren' centraal en beschikt over een 'drag & drop' CMS met integratie van het reserveringssysteem.

De vraag

Vakantiepark Dierenbos was voorheen onderdeel van het label Libéma Vakantieparken. Er is gekozen om dit park een eigen strategie en positionering te bieden los van het bovenliggende label. De digitale uitdagingen die een dergelijke keuze met zich meebrengen zijn bij jstack ondergebracht. In deze vertaling zijn beleving en integratie met het reserveringssysteem belangrijke eisen.

Starten met een brainstorm

Wij geloven in samenwerking vanaf de eerste dag. Zo zijn we ook met Vakantiepark Dierenbos gestart. Middels een brainstorm met zowel de specialisten van Vakantiepark Dierenbos als die van jstack is diep ingegaan op de kern van de strategische keuze en de digitale vertaalslag die daarbij hoort.

Na het analyseren van data, concurrenten, interviews en de ontwikkeling van moadboards en persona’s, zijn de eerste schetsen en wireframes ontwikkeld. In samenwerking met de designer van Vakantiepark Dierenbos zijn deze omgezet naar de vernieuwde digitale beleving.

Flexibel content management

De vernieuwde website van Vakantiepark Dierenbos is ontwikkeld in een op maat gemaakt CMS. Middels de ‘drag & drop’ interface kunnen snel templates en pagina’s worden opgesteld. Hierbij kan de content manager direct het resultaat zien op zowel mobiel als desktop. Tevens wordt de belangrijkste informatie uit de synchronisatie met het reserveringssysteem opgeslagen in het CMS. Zo kan de content manager o.a. snel prijzen en beschikbaarheid in zien om vervolgens de content daarop aan te passen. Ook is content uit het reserveringssysteem op deze manier beschikbaar in diverse elementen in de website.

Krachtige applicatie met focus op conversie

De vernieuwde website is volledige geoptimaliseerd voor de customer journey op zowel mobiel als dekstop. Het resultaat is een krachtige applicatie met focus op conversie. De zoek en boek bevat handige filters waarmee de bezoeker snel een passend vakantiehuis kan vinden. Zowel de zoek en boek als de boekingsstraat werken direct samen met het reserveringssysteem middels een API. Deze koppeling is compleet vernieuwd en verwerkt zeer snel alle informatie.

Interessant? Deel deze case met een vriend(in) of collega!

Meer informatie over onze mogelijkheden?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Vincent Baardman voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer cases