menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Breda
Rithmeesterpark 50-A1, 4838GZ Breda
Nederland +32 (0)3 444 11 08

info@jstack.eu

Case

Mobiele beleving FarmCamps

Een mobile-only aanpak
Zoek en boek geoptimaliseerd voor touch
Razendsnelle laadtijden dankzij ReactJS

Het mobiele verkeer overstijgt de desktop meer en meer. Met name in de oriëntatiefase worden mobiele apparaten door de consument veelvuldig ingezet. FarmCamps vroeg jstack voor deze fase een strategie en platform te ontwikkelen die inspeelt op deze klantbehoeftes. Uitgangspunt hierbij was een koppeling tussen het platform en het reserveringssysteem.

FarmCamps

FarmCamps bezorgt mensen een unieke vakantie in Nederland. Glamping in combinatie met het leven op een boerderij staat garant voor een vakantiebelevenis vol plezier. De volledig ingerichte vakantietenten op bijzondere locaties zorgen voor de ultieme ontspanning. Op stap met de boer, knuffelen met dieren en samen spelenderwijs leren over de boerderij. FarmCamps maakt het mogelijk!

Een mobile only-aanpak

De specialisten van jstack en FarmCamps zijn het project gezamenlijk gestart met een grondige analyse van het huidige websiteverkeer, de markt en behoeftes per fasen. Dit heeft geresulteerd in verschillende customer journeys. Hieruit is naar voren gekomen dat ‘mobile only’ het vertrekpunt vormde voor het te ontwikkelen platform. jstack heeft vervolgens een strategie ontwikkeld en is overgegaan tot het uitwerken van het prototype.

Om een platform te ontwikkelen dat daadwerkelijk inspeelt op de klantbehoeftes is het noodzaak het prototype uitvoerig te testen. Na verschillende testen onder de doelgroep heeft jstack het mobiele platform geoptimaliseerd en gekoppeld aan het reserveringssysteem.

Een vernieuwde mobiele website met focus op oriëntatiefase

Het resultaat is een vernieuwde mobiele website, waarbij de focus ligt op de beleving en de oriënterende klantfase. Daarnaast heeft de vernieuwde website het doel om eenvoudig tot een reserveringsvoorstel te komen. Om hieraan te voldoen is de ‘zoek en boek’ inclusief filter ontwikkeld. Dit betekent:

  • Snel boerderijen en accommodaties filteren en sorteren
  • Praktische info en foto’s bekijken
  • Prijzen met elkaar vergelijken
  • Ingang tot de boekingsstraat

De website staat middels een API in directe verbinding met het reserveringssysteem.

Om een platform te ontwikkelen dat daadwerkelijk inspeelt op de klantbehoeftes is het noodzaak het prototype uitvoerig te testen.

Wat is er vernieuwd aan de mobiele website?

  • Modern design geoptimaliseerd voor touch
  • Vernieuwde zoek en boek met filtermogelijkheden
  • Focus op beleving en oriënterende klantfase
  • Vernieuwde koppeling/data-sync met reserveringssysteem
  • Geoptimaliseerd ‘drag & drop CMS’ voor gemakkelijk en efficiënt onderhoud

Interessant? Deel deze case met een vriend(in) of collega!

Meer informatie over mobiel geoptimaliseerde applicaties?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Vincent Baardman voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze projecten binnen leisure