menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Breda
Rithmeesterpark 50-A1, 4838GZ Breda
Nederland +32 (0)3 444 11 08

info@jstack.eu

digitale oplossing

B2B Sales app

Applicatie ter ondersteuning van het sales proces

Productcatalogus
Offertes & orders aanmaken en doorsturen
Offline werken mogelijk

Presentatie tool

Vertegenwoordigers op de baan hebben ondersteunend materiaal nodig voor het presenteren van jouw bedrijf en jouw producten. Door een digitale visualisatie die steeds up-to-date is, heeft de klant een duidelijk beeld van jouw productassortiment.

Bij jstack hebben we een B2B sales app ontwikkeld om zo steeds de volledige product catalogus bij de hand te hebben op een tablet. Door de focus op productvisualisatie heeft de klant een volledige digitale beleving van het aanbod.

Volledig salesproces in B2B portaal

Met onze oplossing kan je eenvoudig offertes en orders aanmaken terwijl je bij de klant zit. Indien gewenst, kan de klant hiervan op de hoogte gebracht worden via mail.

Eens een bestelling is aangemaakt, wordt de order meteen doorgestuurd naar jouw ERP-pakket, zodat het salesproces sneller kan verlopen.

Ook zonder internetverbinding kan de catalogus volledig geraadpleegd worden (aan de hand van de laatste syncronisatie). Aangemaakte offertes en orders worden bij een nieuwe internetverbinding meteen doorgestuurd.

Het B2B portaal is volledig naar wens in te richten. De complete interface passen wij aan uw bedrijf, klanttype en salesproces aan.

De volledige interface optimaliseren wij voor uw bedrijf, klanttype en salesproces.

Case: Mercurius: de B2B
sales app voor Billiet

Voor Billiet hebben we Mercurius ontwikkeld, waarbij de vertegenwoordigers het volledige assortiment van meer dan 25.000 producten steeds aan hun klanten kunnen presenteren en meteen orders kunnen aanmaken.

Het doel hiervan is om het complexe en lange sales proces te vereenvoudigen waarbij de klant een duidelijk beeld van het product heeft.

Bekijk de case

Waarom jstack B2B sales app?

 

Gebruiksvriendelijk

De B2B Sales app van jstack is zeer gebruiksvriendelijk. We brengen eerst de behoeftes van de eindgebruiker in kaart en passen daarna de UI hierop aan.

 

Aangepast aan uw noden en wensen

Iedere Sales app is op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Onze applicatie is ontwikkeld op een robuuste kern die eenvoudig uit breiden is met intelligente modules.

 

Platform onafhankelijk

De innovatieve techniek achter onze B2B sales app zorgt voor een bijzonder snelle werking en rendering op alle apparaten.

Digitale ondersteuning van jouw sales proces

Met de B2B sales app heb je steeds de juiste gegevens in handen om de klant optimaal te ondersteunen. De klant kan het volledige assortiment bekijken en door de realtime voorraadposities zijn er geen verrassingen meer bij het plaatsen van de bestelling. Door een koppeling te maken met jouw ERP-pakket, wordt alle orderinformatie ook meteen doorgestuurd.

  • Productpresentatie bij de klant
  • Offertes en orders aanmaken
  • Realtime voorraad
  • Prijslijsten en specifieke klantkortingen
  • Optimaliseer een lang salesproces
  • Koppelingen en integraties mogelijk

Advies of meer informatie ?

Onze specialisten staan voor u klaar