menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Breda
Rithmeesterpark 50-A1, 4838GZ Breda
Nederland +32 (0)3 444 11 08

info@jstack.eu

Integraties en API’s

Wil je bepaalde softwarepakketten gaan gebruiken of gebruik je die al, en wil je die integreren met andere systemen of software op maat? Of wil je data ontsluiten naar klanten? Dan kunnen we bij jstack helpen deze systemen met elkaar te koppelen en het bouwen van API’s.

We kijken samen met jou naar je huidige landschap en de doelstellingen die je organisatie wil bereiken. Vervolgens bepalen we hoe we die doelen kunnen bereiken en maken we het concreet door te kijken welke pakketten er vandaag op de markt bestaan en hoe we verschillende systemen met elkaar kunnen integreren.

Heeft je organisatie bepaalde noden waarvoor het huidige softwarepakket nog geen oplossing biedt? Of differentieert jouw organisatie zich door bepaalde dingen net iets anders aan te pakken? Dan kan je verschillende softwarepakketten combineren met maatwerksoftware, als bouwstenen om een oplossing te voorzien die helemaal voldoet aan jouw noden.

Hoe gaan we die systemen aan elkaar knopen? We integreren de nodige bouwstenen in jouw bestaande softwarepakketten in de vorm van integraties en API’s. Het resultaat is software die volledig aansluit op de noden van je organisatie.

Wil je data delen met leveranciers, klanten en partners? Dan kan dat door het aanbieden van API’s. Wij helpen je met het ontwerpen en ontwikkelen van een API-strategie.

Wat we doen

  • Onderzoek naar pakketten en mogelijkheden
  • Architectuur bepaling
  • API-strategie en design
  • API’s ontwikkelen
  • Event-sourcing

Onze aanpak: de 4xO-methode

Onderzoek wijst uit dat maar liefst 70% van de IT projecten faalt. Dat is niet fijn voor de klant, maar ook niet voor het development team. Bij jstack voorkomen we dat projecten falen door gebruik te maken van onze eigen 4xO-methode.
Met de 4xO-methode zorgen we ervoor dat je investering rendeert. De belangrijkste fase daarbij is het onderzoek. Met dat onderzoek zorgen we ervoor dat we een geschikte oplossing kunnen bieden voor het probleem waar je organisatie tegenaan loopt, of voor een nieuwe opportuniteit. Van daaruit werken we stap voor stap verder naar een gepaste oplossing.
Lees alles over onze aanpak

Nood aan een integratie of API?

Contacteer ons voor een eerste kennismakingsgesprek. We plannen met veel plezier samen een brainstormsessie met jou in of gaan van start met de onderzoeksfase.