menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Breda
Rithmeesterpark 50-A1, 4838GZ Breda
Nederland +32 (0)3 444 11 08

info@jstack.eu

Start-up begeleiding

Wij denken samen met jou na over welke korte concrete stappen er nodig zijn om jouw start-up naar een hoger niveau te tillen op technisch vlak. Ons doel? Jou helpen om zo snel mogelijk zo veel mogelijk business value te genereren. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden.

Begeleiding op maat

We bekijken samen met jou wat je nodig hebt om de volgende stap te nemen met je start-up. Hiervoor begeleiden we jou zowel op strategisch als technisch vlak, met de expertise waar je nood aan hebt. Marktonderzoek, metrics, prototyping, ontwerpen – you name it, we can help you with it.

Budgetvriendelijke expertise

Door aan grotere projecten te werken voor klanten hebben we doorheen de jaren heel wat enterprise expertise opgebouwd. Die kennis willen we zo efficiënt en flexibel mogelijk delen met initiatieven die (nog) niet over een enterprise budget beschikken. Zo hoef je als start-up niet in te boeten op kwaliteit. We kunnen zorgen voor oplossingen op architecturale vraagstukken, maar ook voor coaching van jouw interne medewerkers.

Ga live en leer!

Als startup wil je zo snel mogelijk je idee valideren. Slaat je dienst aan? Willen mensen ervoor betalen? Werkt het fijn voor je klanten? Bied je de juiste functionaliteit aan? 

Daarom wil je zo snel mogelijk iets maken waarmee je kan testen en waaruit je vervolgens kan leren en aanpassen. Dit noemt ook wel de build-measure-learn cyclus, een bekende methodiek van The Lean Startup

We helpen je om zo snel mogelijk live te gaan in verschillende stappen:

 1. Onderzoek
 2. Prototype
 3. Minimum viable product (MVP)
 4. Volwaardige versie

Wat heeft jouw organisatie nodig?

Je wil je start-up laten knallen of een nieuw product of dienst zo snel mogelijk laten groeien. Maar hoe pak je dat aan? jstack helpt jou het antwoord op die vraag te vinden door middel van onderstaande diensten.

 • Digitale Strategie
 • Technisch plan en Architectuur
 • Development Coaching
 • Prototyping en MVP
 • Business modellen
 • Marktonderzoek
 • Go-to-market strategie

Wat zeggen onze klanten?

“We wisten dat we met assessment academy een goed idee vast hadden, maar we hebben niet de technische skills om dit volledig zelf uit te werken. Dankzij de deskundigheid van jstack hebben we niet enkel binnen budget een werkend platform vast, maar werden we ook tijdens elke stap begeleid. We kregen advies over meer dan alleen de technische ontwikkeling. jstack heeft echt een meerwaarde gecreëerd door zich niet te beperken tot enkel het programmeren.”

– Brent Ghys van www.assessmentacademy.com

“jstack heeft ons (Smooved) bijgestaan in het uitdenken van de infrastructuur en architectuur van ons online verhuisplatform. We werden geadviseerd over de migratie van onze data en de bijhorende noodzakelijke tooling voor de gewenste set-up. Hierbij werd er rekening gehouden met de mogelijkheden tot veilige authenticatie (via e-mail en tokens), alsook de op te zetten microservices die het toelaten de verhuismodules via third-party-software aan te roepen. In een tweede fase werd de set-up voor digitale overnamedocument uitgedacht die en volledige digitale energieovername bij verhuis mogelijk maakt.”

– Ignace Buelens van www.smooved.be

Nood aan een brainstorm?

Contacteer ons voor een eerste kennismakingsgesprek. We plannen met veel plezier samen een brainstormsessie met jou in of gaan van start met de onderzoeksfase.