menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Onze aanpak

Ondersteunen

Hoe uitgebreid wij u ondersteunen? Dat kiest u helemaal zelf. We voorzien een SLA of werken een formule op maat uit. Wat u altijd krijgt, zijn regelmatige updates en totale transparantie.

Kies zelf de mate van ondersteuning


Een digitaal product is als een auto: regelmatig en vakkundig onderhoud na aankoop is niet alleen noodzakelijk, het verlengt ook de levensduur. Daarom bieden we ondersteuning aan na elke oplevering. Maar er is nog veel meer mogelijk. We kunnen de resultaten van uw project blijven meten en bijsturen. We kunnen ook proactief updates inplannen volgens de ontwikkelingen in uw vakgebied, of nieuwe functionaliteiten toevoegen. Hoe ver we gaan in deze ondersteuning, kiest u helemaal zelf.

Wat u krijgt in deze fase?

  • Een SLA op maat
  • Ondersteuning volgens uw wensen
  • Toegang tot onze helpdesk
  • Transparante maandelijkse updates
  • Garantie op doorontwikkeling via JaaS

Hoe het werkt


De ondersteuningsfase maakt u zo uitgebreid als u zelf wilt. Sommige klanten houden een deel van de IT-support graag in huis, anderen willen volledig door ons ontzorgd worden. We vertrekken altijd van een Service Level Agreement (SLA) op maat, waarin we vastleggen wat u van ons verwacht. Elke maand krijgt u een update van wat we exact gedaan hebben en waarom. Transparantie en vertrouwen zijn daarbij onze kernwaarden. Wij doen dus niet aan rookgordijnen: elk gewerkt uur kunnen we hardmaken.

 

Mag het wat meer zijn? Kies dan voor JaaS (jstack as a service)


Wilt u proactief blijven optimaliseren? Dan is onze abonnementsformule JaaS iets voor u. Daarbij houden wij een vooraf afgesproken aantal uren per week vrij voor uw onderneming. Een deel van ons team wordt zo een deel van het uwe. Dat heeft zo zijn voordelen: u kent op voorhand uw jaarbudget voor IT en hebt altijd een ontwikkelaar op afroep om binnen de gereserveerde uren taken voor u uit te voeren. JaaS biedt u gewaarborgde ontwikkelkracht zodat u snel kunt schakelen. Een JaaS-abonnement kunt u aangaan voor een periode van zes maanden tot een jaar. Vraag ons gerust meer informatie.

 

De voordelen van onze ondersteuning


  • gemoedsrust dankzij duidelijke afspraken
  • vrijheid om de mate van ondersteuning te kiezen
  • de mogelijkheid om vaste uren te reserveren
  • een duidelijk zicht op uw IT-jaarbudget

 

Bestel elke bouwsteen apart of alles tegelijk


Wij willen onze klanten zo goed mogelijk beschermen tegen een ontspoorde planning of een overschreden budget. Daarom werken we volgens de 4xO-methode. Daarbij splitsen we onze samenwerking op in vier stappen, die u samen of afzonderlijk aankoopt: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en ondersteunen. Na elke fase hebt u de kans om te reflecteren. Daarna start u de volgende fase, last u een pauze in of stuurt u bij om budget en planning te bewaken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Plan Van Aanpak - ondersteunen

Geef uw project de slaagkans die het verdient

Neem vandaag nog contact met ons op om een verkennend gesprek in te plannen.
We beantwoorden met plezier al uw vragen en bezorgen u een gratis offerte op maat.