menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
Belgiƫ +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Flare

Jouw startup naar een hoger technisch niveau tillen

Wij denken samen met jou na over welke korte concrete stappen er nodig zijn om jouw product, dienst, of proces naar een hoger niveau te tillen op technisch vlak.

Bij jstack werken we vooral aan langdurige projecten voor grote klanten, maar als startup heb je eerder nood aan een snelle oplossing die impact maakt… en dit voor een zo laag mogelijk budget. Wij willen onze expertise in de enterprise wereld delen met initiatieven die nog volop aan het groeien zijn. Waarom doen we dit? Omdat echte ondernemers elkaar ondersteunen.

Wij denken mee na over wat voor jouw startup de volgende stap is op technisch vlak.

Kort maar krachtig

Het doel van Flare is simpel, jouw startup helpen om zo snel mogelijk zoveel mogelijk business value te genereren. Marktonderzoek, metrics, prototyping, ontwerpen… Wij zorgen ervoor dat onze experts je bij deze stappen begeleiden.

Budgetvriendelijk expertise

Door onze grote projecten hebben we doorheen de jaren enterprise expertise opgebouwd, via Flare willen we deze zo efficiƫnt en flexibel mogelijk delen met initiatieven die (nog) niet over een enterprise budget beschikken. Zo hoef je als starter niet in te boeten op kwaliteit. Wij kunnen zorgen voor oplossingen op architecturale vraagstukken, alsook coaching van jouw interne medewerkers.

Wat heeft jouw startup nodig?

Je wil jouw product zo snel mogelijk laten groeien, maar hoe doe je dat technisch? Wij begeleiden je doorheen deze stappen zonder het project volledig over te nemen, je behoudt volledige controle, wij adviseren en begeleiden jou en je personeel.

  • Software architectuur
  • ArtificiĆ«le Intelligentie
  • Technische coaching
  • Design & Prototyping
  • Metrics & Analytics
  • Flexibiliteit

Ga met ons een brainstorm sessie in of start de discovery fase

Gratis een eerste gesprek met een van onze strategen en architecten over jouw uitdaging?

Neem contact op

Technische begeleiding

Een specialist nodig voor slechts een flexibele korte duur?

Neem contact op

Ondersteuning op lange termijn

Om de technologische groei van jouw startup te kunnen blijven garanderen, gaan we samen in dialoog over de nodige begeleiding. Via snelle en doelgerichte communicatie proberen onze kennis en creativiteit in te zetten om jouw wilde plannen om te zetten in concrete oplossingen. Dit kan op verschillende manieren, maar het komt allemaal neer op begeleiden as a service. Wij kijken wat je nodig hebt en we proberen met onze expertise jouw proces tot een hoger niveau te tillen.

Jouw startup is belangrijk voor ons

Ondanks ons werk bij grote bedrijven, vinden we startups geweldig. Ons jong en dynamisch team houdt ervan om te innoveren. Voor hen beweegt de enterprise wereld soms iets te traag en willen hierdoor dus hun expertise delen met enthousiaste ondernemers met een innovatieve visie.

Wat zeggen onze klanten?

“We wisten dat we met assessment academy een goed idee vast hadden, maar we hebben niet de technische skills om dit volledig zelf uit te werken. Dankzij de deskundigheid van jstack hebben we niet enkel binnen budget een werkend platform vast, maar werden we ook tijdens elke stap begeleid. We kregen advies over meer dan alleen de technische ontwikkeling, jstack heeft echt een meerwaarde gecreĆ«erd door zich niet te beperken tot enkel het programmeren.”

Brent Ghys van www.assessmentacademy.com

ā€œTijdens de zomer van 2019 heeft jstack ons (Smooved) bijgestaan in het uitdenken van de infrastructuur en architectuur van ons online verhuisplatform. We werden geadviseerd over de migratie van onze data en de bijhorende noodzakelijke tooling voor deze gewenste set-up. Hierbij werd er rekening gehouden met de mogelijkheden tot veilige authenticatie (via e-mail en tokens) alsook de op te zetten microservices die het toelaten de verhuismodules via third-party-software aan te roepen. In een tweede fase werd de set-up voor digitale overnamedocument uitgedacht die en volledige digitale energieovername bij verhuis mogelijk maakt.ā€

Ignace Buelens van www.smooved.be

Raak geĆÆnspireerd door ons werk

Benieuwd wat Flare voor u kan betekenen?

Onze specialisten vertellen je er graag meer over. Neem contact op met Laure Van Hoyweghen voor een vrijblijvend adviesgesprek.