menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
Belgiƫ +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

thema

Digitale transformatie

Veranderende wereld

 

Nieuwe technologieƫn veranderen de wereld in een razend tempo en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit zet organisaties voor een uitdaging. Ze ontkomen er niet aan om mee te bewegen. Wij helpen organisaties om met de nieuwste technologieƫn bestaande bedrijfsmodellen te innoveren. Hierbij is de technologie geen doel op zich, maar het verbindend element tussen mensen, processen en denkwijzen.

Transformatie van mensen, processen en denkwijzen

Digitale transformatie is een proces, waarin verschillende facetten van de organisatie samenkomen. Niet de technologie zelf, maar wat het voor mensen doet laat digitale transformatie van betekenis zijn. Digitale transformatie kan een enorm proces zijn, maar dat hoeft het niet altijd te zijn.
Bij jstack snappen we dat kleine, praktische initiatieven en kortlopende projecten bijdragen aan grotere verandering in een organisatie. Er ontstaat zichtbaarheid, draagvlak en een organisatiecultuur die innovatie Ć©cht omarmt. Tegelijkertijd kan jstack inspireren en adviseren vanuit diepgaande kennis, om te werken aan awareness en strategievorming met het management of bestuur.

Ons werk omtrent digitale transformatie

De grote winst

Iedere organisatie staat voor digitale uitdagingen. Dit kunnen grote complexe uitdagingen zijn, maar ook uitdagingen in de dagelijkse processen. EƩn van de belangrijkste redenen waarom digitale transformatie niet genegeerd kan worden door organisaties, is de winst die te behalen is met efficiƫntieverbetering. Efficiƫntie die kan resulteren in snelheidswinst, kostenbesparing, vereenvoudiging van processen of opschaling. De sleutel ligt bij digitale transformatie.

Elke stap telt

Door de ontwikkelingen in de wereld is het voor een organisatie cruciaal om mee te bewegen. Dit is een continu proces, geen Ć©Ć©nmalige actie. Veranderingen en voortschrijdend inzicht kunnen de eisen ten aanzien van de digitale oplossing dus ook veranderen. Het is belangrijk om dan toch stappen te blijven maken. Het moet altijd een combinatie blijven van denken Ć©n doen. Bij jstack zijn we ervaren met Agile-werkwijzen, die zich hier bij uitstek voor lenen. Door bijvoorbeeld in korte ā€˜sprintsā€™ te werken naar heldere, concrete deliverables.

Meer informatie over digitale transformatie?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Dylan Schoenmakers voor een vrijblijvend adviesgesprek.