menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
Belgiƫ +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Digital Product Development

Design en development van digitale producten

We ontwerpen en ontwikkelen digitale producten en services van eerste idee tot professioneel online platform.

Bij jstack bouwen we al jaren aan digitale producten in de vorm van online platformen, softwaresystemen en -applicaties en mobile apps. Door een combinatie van ervaring, gezond verstand en een betrokken houding zetten we creatieve ideĆ«en en business doelstellingen om in resultaten. We helpen onze klanten met onze agile methodiek software in de markt te zetten of in hun eigen IT landschap. Van startup met het “gat in de markt” idee tot traditionele marktspelers die willen innoveren.

Impact realiseren

Het is onze passie om innovatieve digitale producten te ontwikkelen die impact realiseren en waarde toevoegen. We maken hierin het verschil door uitdagingen te overtreffen. Het analyseren van bedrijfsprocessen en de eindgebruiker centraal stellen, is in onze ogen essentieel voor een succesvol product. Een applicatie is namelijk nooit een doel op zich, maar een middel om een doel te halen.

Business value staat centraal

Gestandaardiseerde oplossingen bieden beperkte mogelijkheden tot personalisatie. Vaak ontbreekt net die ene feature die voor een organisatie de meeste business value oplevert.Ā Ieder bedrijf is uniek en heeft eigen uitdagingen die moeten worden opgelost. Een product op maat is dan ook vaak effectiever in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Software development

Het ontwikkelen van een nieuw product, platform of dienst of het vernieuwen ervan vraagt om goede software kennis. Door strategie, design en de technische expertise te samen te brengen met kennis van het business domein ontstaat er echte verbetering. Wij hebben alle disciplines in huis om uw wensen om te zetten in werkende, bruikbare en uitbreidbare software van kwaliteit.

  • Software architectuur
  • Frontend development
  • Backend development
  • Cloud solution design

Een doelgerichte aanpak voor resultaat

Samen met onze klanten werken we aan concepten en projecten waarbij jstack een actieve en betrokken rol oppakt om uw ideeƫn uit te werken naar software die productie gereed is. Lees meer over onze aanpak.

Workshops

We organiseren workshops waarin we gezamenlijk design, user journeys, architectuur en de slag naar functionele features slaan.

 

User testing

Om goede kwaliteit te kunnen leveren testen we alle functies in het product uitvoerig volgens de vooraf vastgelegde requirements.

Development en architectuur

Met onze architecten en software engineers bouwen we frontend (web -en mobile) en backend applicatie services die schaalbaar zijn en betrouwbaar werken.

 

Cloud operations

Na de ontwikkeling van het product zorgen we er ook voor dat het in de cloud betrouwbaar online komt en blijft.

Ga met ons een brainstorm sessie in of start de discovery fase

Gratis een eerste gesprek met een van onze strategen en architecten over uw uitdaging?

Neem contact op

Uitvoering op project-basis of consultancy

Onze teams werken graag met u naar een resultaat toe binnen een project. Vanuit onze locatie of die van u. Of heeft u behoefte aan Ć©Ć©n specialist voor een bepaalde duur op basis van consultancy?

Neem contact op

Succes is een continu proces

De continuĆÆteit van een organisatie kan alleen gegarandeerd door of dankzij constante transformatie/verandering. Iedere applicatie wordt door ons ontwikkeld met als doel het leveren van business value. Als gevolg van veranderingen in de onderneming en voortschrijdend inzicht, kunnen de criteria van de oplossing ook wijzigen tijdens de ontwikkeling. Aan de hand van Agile technieken hebben wij een methodologie ontwikkeld, waarbij we regelmatig evaluatie momenten inplannen en een pivotering in strategie of prioriteren mogelijk maken.

Innovatieve ideeƫn verdienen innovatieve technieken

Bij jstack zijn we natuurlijk ook sterk in het ontwikkelen van die oplossingen. Dat is waar ons hele verhaal samen komt. We denken mee met onze klanten en vertalen dit in gebruiksklare oplossingen. Dat doen we door bewezen en nieuwe/innovatieve technieken te combineren. Denk maar aan het automatisch herkennen van schade op een voertuig door AI technieken te gebruiken in een applicatie die gemaakt is met solide technieken zoals Java en React. Of 3D product configuratie software om complexe salesprocessen te verkorten.

Onze diensten

Meer weten over wat we precies voor u kunnen doen? Wij vertellen verder over onze kennis en ervaring op onderstaande gebieden:

Online platforms

Webapplicaties

React / React Native

Mobile apps

Machine Learning

Software development

Support & Onderhoud

Raak geĆÆnspireerd door ons werk

Full service teams

Onze software engineers, analisten en designers werken met u als product eigenaar samen in multi-disciplinaire scrum-teams aan complete digitale producten. Door deze integratie en kruisbestuiving van kennis en creativiteit brengen we uw idee of probleem razendsnel naar concrete oplossingen. Geen afhankelijkheden en Ć©Ć©n betrouwbare partner.

Onze werkmethode

Productieklare oplossingen ontwikkelen met bewezen technologie

We maken optimaal gebruik van een uiteenlopende set van de nieuwste en meest betrouwbare frameworks, cloud-platformen en programmeertalen om oplossingen te bouwen die werken.

Wilt u sparren over uw product, platform of applicatie?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Stijn Van Raes voor een vrijblijvend adviesgesprek.