menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
Belgiƫ +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

thema

Digital marketing

De weg naar succes

Digital marketing draait om het opbouwen van relaties met de doelgroep. Hierbij is het cruciaal om de doelgroep te bereiken via het juiste kanaal, op het juiste tijdstip, op het juiste apparaat met een perfect afgestemde boodschap en daarbij het resultaat te meten, analyseren en optimaliseren. Return on investment staat hierin centraal.

Onze specialisten zijn sparringpartners voor een resultaatgerichte digital marketing strategie. Wij geven concrete invulling aan het bereiken van de beoogde doelgroep en dit om te zetten in leads en sales. Met geavanceerde tools genereren we insights en delen we kennis.

Krachtige omnichannel aanpak

De klant centraal stellen en bedienen over meerdere kanalen; zo begint de weg naar online succes. Kanalen als SEA, SEO, affiliates, e-mail en social media hebben sterke individuele krachten en kunnen een bepaald doel behalen. Echter, om het verhaal van uw bedrijf te vertellen en succes en resultaat te behalen is synergie tussen kanalen van doorslaggevend belang. De online marketeers van jstack zijn specialist in het optimaliseren van alle touchpoints over de verschillende kanalen.

De doelgroep begrijpen, bereiken en binden aan uw merk met oog op ROI; dat is digital marketing.

Analyse en optimalisatie

Het bereiken van de juiste doelgroep is slechts stap 1. Het analyseren van statistieken en data om vervolgens concrete optimalisatie plannen te ontwikkelen is stap 2. Met geavanceerde tools, sterke online inzichten en kennis van techniek optimaliseren wij het proces van bezoeker tot klant. Waar wordt omzet gemist? Hoe kan de funnel worden geoptimaliseerd? Waar haakt de potentiƫle klant af? Door diepgaande analyse en o.a. A/B & multivariate testen brengen wij het rendement naar topniveau.

Hier passen wij digital marketing toe

Online marketing

SEA

SEA staat voor ‘Search Engine Advertising’. Google Ads is het advertentieprogramma van Google waarmee we o.a. in de zoekmachine van Google kunnen adverteren met tekstadvertenties en op miljoenen andere websites middels digitale banners. Hierbij kan zeer gericht worden getarget op specifieke zoekwoorden en eigenschappen van de doelgroep. Met geavanceerde biedstrategieĆ«n kan volledig worden aangestuurd op conversies.

SEO

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’. Om in de organische resultaten (de niet-betaalde resultaten) van zoekmachines als Google zichtbaarheid te krijgen, dient men over een geoptimaliseerde website te beschikken met kwalitatieve content. Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige taak, dit is een continu proces. In hoofdlijnen draait de optimalisatie op 3 pijlers: techniek, content en linkbuilding.

Social media

De kracht van sociale media zit in het aangaan van een dialoog met een grote groep potentiƫle klanten zonder dat hier grote budgetten aan gekoppeld hoeven te worden. Via sociale media kan vertrouwen worden gecreƫerd en het is tegenwoordig een van de belangrijkste factoren in relatiemarketing en public relations.

E-mail

E-mail/nieuwsbrieven is Ć©Ć©n van de best renderende kanalen binnen online marketing. Een kwalitatieve database met mailadressen of campagnes om emailadressen te verzamelen is hierin essentieel. Met slim gesegmenteerde mailings in de juiste opmaak en met de correcte boodschap kan e-mailmarketing worden ingezet voor zowel klantenbinding als het vinden van nieuwe klanten.

Data & analytics

Webanalytics

Met o.a. Google Analytics kunnen we kwalitatieve en kwantitatieve data van een webapplicatie analyseren om inzicht te krijgen in de bezoekers/(potentiƫle) klanten, de user experience en de conversies die worden gemaakt. A.d.h.v. opgestelde doelen en de data kunnen we verbeteringen aan de applicatie doorvoeren en kunnen we bedrijfsdoelstellingen halen met de optimale ROI.

Website optimalisatie / A-B testen

Een website is nooit af en dient continu te worden geoptimaliseerd om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken een conversie te behalen. Middels A/B testen kunnen verschillende varianten van een pagina/element worden getest bij de bezoeker.

Benieuwd welke inzet van digital marketing uw business verder helpt?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Vincent Baardman voor een vrijblijvend adviesgesprek.