menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Artificial Intelligence

Data Science, Algoritmes en Machine Learning

Door middel van analyse en computeralgoritmes meer waarde uit uw data halen

Jstack levert consultancy-diensten op het gebied van data-science en machine-learning om oplossingen te ontwerpen en ontwikkelen voor uw business. We helpen u van business-case tot bedrijfsklare oplossingen die in uw productieomgeving geïntegreerd kunnen worden. Met onze kennis en expertise kunnen we algoritmes ontwikkelen voor elke sector en elk type probleem: van computer-vision tot clustering, structured data prediction.

Toepasbare artificial intelligence

A.I. klinkt voor velen nog als een futuristische term waar enkel bedrijven als Google en Facebook mee bezig zijn. Echter kunnen onze klanten nu al veel toegevoegde waarde halen uit het verder analyseren en automatiseren van processen door middel van kunstmatige intelligentie. jstack helpt klanten machine learning modellen en algoritmes te ontwikkelen die ingezet kunnen worden voor uiteenlopende problemen.

  • Machine learning
  • Optimalisatie algoritmen
  • Computer vision
  • Data engineering
  • Data pipelines
  • Forecasting & Prediction
  • Anomaly detection
  • Segmentation & clustering

In vier stappen naar een artificial intelligence oplossing

Vooronderzoek

Het vastleggen en analyseren van beschikbare data en de huidige processen.

Model ontwikkeling

Theoretische modellen ontwikkelen naar ML-modellen en toetsen in de praktijk

Data engineering

Nadat we uw data hebben onderzocht starten we met het opschonen, verrijken en geschikt maken van uw data.

Optimaliseren en integreren

De beste modellen en algoritmen finetunen en integreren in uw omgeving.

Nieuwsgierig wat er nog meer valt onder AI?

Wat is AI/Data Science?

Of hoe zo’n proces in zijn werk gaat?

Hoe start jij met AI?

 

Computer Vision

Een van de meest sprekende toepassingen binnen A.I. en Data Science is het gebruik van Computer Vision modellen. Deze machine learning modellen kunnen op basis van data uit afbeeldingen en video bijvoorbeeld object herkennen en lokaliseren. We ontwikkelen toepassingen binnen bijvoorbeeld toezicht en handhaving of productieprocessen.

Lees verder

Revenue Management

Met behulp van Data Science en Machine Learning kunnen keuzes op een andere manier gemaakt worden, waardoor je met goed vertrouwen de beslissingen kunt nemen die uiteindelijk je winst bepalen. Door op de juiste manier gebruik te maken van data kunnen verschillende opties kwantitatief met elkaar vergeleken worden. Wij ontwikkelen slimme toepassingen om deze mogelijkheden maximaal te benutten.

Lees verder

Business Intelligence

Een Business Intelligence systeem geeft door middel van interactieve visualisaties van operationele data inzicht in historische, huidige en toekomstige bedrijfsprocessen. Het doel ervan is het ondersteunen van betere besluitvorming om zo het rendement te verhogen. Daarnaast is Business Intelligence het perfecte opstapje om Artificial Intelligence in te zetten in uw organisatie.

Lees verder

Productie-gereed oplossingen ontwikkelen met bewezen technologie

We maken optimaal gebruik van een uiteenlopende set van de nieuwste en meest betrouwbare frameworks, cloud-platformen en programmeertalen om oplossingen te bouwen die werken.

Laat u inspireren door een aantal van onze cases

Vrijblijvend een brainstorm met een specialist

Gratis een eerste gesprek met een van onze AI/Data Science specialisten voor de verkenning van uw casus?

Neem contact op

Uitvoering op project-basis of consultancy

Onze teams werken graag met u naar een resultaat toe binnen een project. Vanuit onze locatie of die van u. Of heeft u behoefte aan één specialist voor een bepaalde duur op basis van consultancy?

Neem contact op

Full service teams

Onze AI/Data Science engineers werken samen in multi-disciplinaire scrum-teams met software engineers en business analisten aan complete digitale producten. Door deze integratie en kruisbestuiving van kennis en creativiteit brengen we uw idee of probleem razendsnel naar concrete oplossingen. Geen afhankelijkheden en één betrouwbare partner.

Onze aanpak

Benieuwd naar de mogelijkheden van AI en Data Science voor uw domein?

Onze specialisten sparren graag direct met u over uw use case. Neem contact op met Thijs Brouwers voor een vrijblijvend adviesgesprek.