menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
Belgiƫ +32 (0)3 444 11 08

Breda
Rithmeesterpark 50-A1, 4838GZ Breda
Nederland +32 (0)3 444 11 08

info@jstack.eu

Mobiele apps voor IOS en Android

Mobiele apps op maat van uw onderneming

Waarom voor jstack kiezen voor het ontwikkelen van uw mobiele apps?

Bij jstack zijn we experts in het maken van mobiele applicaties. Door te kiezen voor hybride of web technologieƫn zorgen we voor de meest efficiƫnte en betaalbare oplossingen aan hoge kwaliteit.

100% Transparantie
Eerlijkheid en transparantie dragen we hoog in vaandel bij jstack. Je kan altijd een open communicatie over budget en planning verwachten.
Garantie op rendement
Software bouwen is meestal geen kleine investering. Wij zorgen dat je investering optimaal rendeert dankzij onze 4xO methode.
Kwaliteit
Dankzij onze ervaring weten we hoe je goede software moet bouwen. We gaan voor een samenwerking op lange termijn, daarom hechten we veel belang aan kwaliteit.
Moderne en bewezen technologieƫn
Bij jstack werken we enkel met de meest gebruikte technologieƫn op de markt die zich keer op keer bewijzen.
Snel en betaalbaar
Dankzij het hergebruik van bouwblokken en gebruik van standaarden kunnen we bij jstack sneller ontwikkelen en ook de investering betaalbaar houden. Daarnaast hoef je geen licentiekosten te betalen voor de software die we bouwen.
Digitale partner in je strategie
jstack is niet enkel een partner in het ontwikkelen van software. We gaan een stap verder om echt te begrijpen wat er belangrijk is voor je onderneming om zo ook de juiste oplossing uit te werken.

Neem contact met ons op</a >

Wanneer heb je een mobiele app nodig?

Dat hangt af van de context en de manier waarop gebruikers interactie hebben met je product. Bij jstack helpen we onze klanten bij het bepalen van de juiste mobile strategie. In volgende gevallen is een mobiele app een goede keuze:

Offline beschikbaarheid
Een mobile app is handig als de functionaliteiten in je app ook offline moeten werken omdat de gebruiker mogelijks geen of een onstabiele internetverbinding heeft.
Werken met een scanner
Wanneer je app op een scantoestel (bijvoorbeeld een Zebra-toestel) moet werken of moet connecteren met een externe scanner.
Mobiele notificaties
Met notificaties kan je gebruikers activeren om de app te gebruiken, bijvoorbeeld als er een interessante aanbieding beschikbaar is of er een dringende actie ondernomen moet worden.
Geavanceerde functionaliteiten
Wanneer je app bepaalde functionaliteiten van een toestel nodig heeft (denk aan gps, camera, microfoon, accelerometer, ā€¦) of wanneer je app game-elementen bevat.
Koppeling met een slim toestel
Veel toestellen in je huis of op kantoor zijn tegenwoordig smart devices, wat betekent dat ze kunnen connecteren met het internet. Een mobiele app is uitermate geschikt om een toestel te verbinden met het internet en extra functionaliteiten aan te bieden.
Gebruiksgemak
Vaak is een mobiele applicaties de betere keuze omdat gebruikers niet altijd toegang hebben tot een computer en het gewoonweg makkelijker werkt. Ook voor intern gebruik is een mobiele app makkelijk te verdelen over verschillende toestellen.

De 4xO
methodeĀ®

Onze aanpak, de 4xO MethodeĀ®, omvat alles wat een organisatie nodig heeft om krachtig vooruit te kunnen. In elk van de vier stappen heeft jstack een breed portfolio aan diensten en specialisten in huis om digitale groei te realiseren.

Daarom vertrouwen partners als het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Damen Shipyards, Federale Pensioendienst en Beekse Bergen ons al jaren.

Alles over onze aanpak

Kies de juiste technologie voor jouw mobiele applicatie.

EĆ©n van de belangrijkste beslissingen bij het ontwikkelen van een mobiele applicatie is de keuze van de technologie. Bij jstack geven we je alle nodige informatie en ondersteunen je bij het maken van deze beslissing.

De 3 grote mogelijkheden vandaag zijn Native, Hybride en PWA. Binnen jstack werken we voornamelijk met de laatste 2 technologieƫn omdat deze meestal de meest efficiƫnte oplossingen bieden.

Hybride

 • Combinatie van web & native elementen
 • 1 keer bouwen en uitrollen voor zowel android als IOS
 • Goedkoper dan volledig native ontwikkeling, maar wel een native ervaring
 • Functionaliteiten zoals offline, NFC tags, GPS, accelerometer, bluetooth, pushnotificaties, verdeling via app/play store, …

PWA

 • Een installeerbare website die aanvoelt als een native applicatie
 • Goedkoopste vorm van een mobiele applicatie
 • Kan ook in een browser gebruikt worden en hoeft niet geĆÆnstalleerd te worden via app/play store
 • Er zijn minder native functionaliteiten beschikbaar

Breng uw onderneming, product of dienst naar het mobiele landschap.

Met een mobile app hebben klanten en medewerkers uw bedrijf steeds binnen handbereik ā€“ letterlijk zelfs.

Dankzij een mobiele app op maat kan je voldoen aan noden zoals:

 • Klanten rechtstreeks connecteren met je bedrijf
 • Ondersteuning van mensen op de werkvloer
 • Het aanbieden van nieuwe diensten
 • Mee zijn met de nieuwste evoluties in de digitale wereld

Raak geĆÆnspireerd door ons werk

Wilt u sparren over uw idee voor een mobile app?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Stijn Van Raes voor een vrijblijvend adviesgesprek.