menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Markten

Overheid

Overheden staan op dit moment voor de uitdaging om projecten slimmer aan te pakken en gedegen in te richten met de digitale mogelijkheden van vandaag de dag. 

De wens voor overheden

Overheden kunnen alleen betrouwbaar en effectief zijn als ze hun weg vinden in de groter wordende hoeveelheden data, de wens tot gepersonaliseerde gebruikservaringen en de behoefte aan privacy en beveiliging. De wensen die burgers en consumenten hebben in het leven van alledag, gelden ook voor overheden.

Nieuwe manieren van denken en doen, vragen om een analytische blik, om te komen tot een werkwijze en oplossingen die overheden écht verder brengen. De complexiteit van bestuurlijke omgevingen, vraagt om een doordachte insteek. Wij doorgronden de businesscase en analyseren wat er echt nodig is om vooruit te komen. Zo worden strategische doelstellingen ontrafeld en tastbaar gemaakt. We hebben kennis van de uitdagingen waar zowel ministeries, provincies, gemeenten, agentschappen, mutualiteiten, ZBO’s en RWT’s voor staan. Onze ambitie is om samen nieuwe en verrassende businessmodellen te ontdekken en businesscases tot een succes te maken.

De oplossingen van vandaag

Het kan gaan om bijvoorbeeld applicaties, gebruikersplatforms, rekentools of simulatietools. Vraagstukken waar analytisch vermogen, met een uitdagende businesscase vertaald worden in werkbare digitale oplossingen. Alles gericht op het verder denken en verder komen met slimme oplossingen voor zowel gebruikers als burgers.

Bij jstack hebben we de ambitie én kunde om middels innovatie technologie steeds eenvoudiger en aangenamer te maken. Er liggen kansen op het gebied van efficiëntie en kostenbesparing, maar ook zeker in het verhogen van service door snellere en betere dienstverlening. We richten ons dan ook op samenwerkingen met overheden die kansen scheppen en zaken eenvoudiger en krachtiger maken.

Onze projecten binnen de overheid

Ontdekken hoe onze aanpak uw organisatie vooruit kan helpen?

Neem contact op met Nard Lamboo. Hij denkt graag met u mee in een persoonlijk gesprek.